BED AND BREAKFAST MAASTRICHT

Informatie voor B&B eigenaars

Gratis opname

Heeft u een B&B in Maastricht en staat u er niet bij? Neem dan contact met me op per email: . Alle bed and breakfasts worden in principe gratis geplaatst indien u vanaf uw eigen website een link aanbrengt naar deze website.

<p><a href="http://www.bedandbreakfast-maastricht.com" title="Bed and breakfast Maastricht" target="_blank"><img src="http://www.paze.nl/bedandbreakfastnl.jpg" alt="bed and breakfast Maastricht" width="240" height="24" border="0" /></a></p>

En het ziet er dan als volgt uit:

bed and breakfast Maastricht

 

Advertentie op de start pagina

Een advertentie op de eerste pagina leidt gegarandeerd tot veel meer bezoekers. Kijkers die op uw advertentie klikken worden direct doorgeleid naar uw eigen website en dus niet via booking.com of hotels.com of wimdu.nl. Het tarief is € 50 per jaar (excl. 21% BTW).

Agenda

Gebruik de gratis agenda van Google; die is zeer eenvoudig te integreren in uw eigen website en die kan ik ook hier makkelijk opnemen.
Maak een agenda aan bij https://calendar.google.com/calendar/ en geef de code aan me door. Dan plaats ik hem hier. Agenda's die niet worden geactualiseerd worden verwijderd.
Het hebben van een agenda heeft twee grote voordelen: de kijker boekt waar hij ziet dat er plaats is. Daarnaast voorkomt het veel onnodige telefoontjes. Hieronder een voorbeeld.

 

 

Booking.com

Opname op deze website is gratis indien u een link aanbrengt vanaf uw eigen website naar hier.

Heeft u geen eigen website en wilt u wél zichtbaar zijn op internet? Dan kunt u uw B&B plaatsen op Booking.com. Plaatsing aldaar is gratis maar u betaalt aan hen 18% (15% plus BTW) van elke overnachting. U kunt gratis plaatsing op Booking.com uitproberen door op onderstaande afbeelding te klikken.

join booking

Zoek een B&B in: Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Groningen ... Den Haag ... Maastricht ... Nijmegen ... Utrecht