BED AND BREAKFAST MAASTRICHT

  backupnext  

piekels b&b

 

Bed and breakfast Piekel Slors in Maastricht

Op de Tongerseweg 56 werk ik op de begane grond als kunstenaar; ik schilder en verkoop er mijn kunstwerken. Op de bovenverdieping liggen twee B&B appartementen, met een eigen huisdeur.

Op de eerste verdieping ligt een appartement met twee kamers en suitedeuren, een zonnig balkon op het zuiden. Geschikt voor twee tot vier personen. U heeft een kingsize tweepersoons bed, een eethoek en een gezellig zitje met televisie. De bedbank kunt u omtoveren tot nog twee slaapplaatsen. U heeft uw eigen badkamer (bad en douche) en toilet op de gang.

Op de tweede verdieping ligt een ruim en zonnig appartement met eigen sanitair en een keuken. Geschikt voor 2 tot 4 personen. U heeft een tweepersoons bed, een eethoek en een gezellig zitje met televisie. Ook hier een bedbank die kan worden uitgeklapt to een slaapplaats voor twee personen. Uw badkamer heeft een diep ligbad, een aparte douche en een toilet.

Het uitzicht is op het park rond het Waldeckbastion; een oud arboretum met prachtige oude bomen en eekhoorntjes die aan het spelen zijn.

Naar het Vrijthof wandel je in 10 minuten.

 

Zoek een B&B in: Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Groningen ... Den Haag ... Maastricht ... Nijmegen ... Utrecht